Cine suntem:
Vigneto Consult cu sediul in Arad, str. Padurii nr. 24, s-a nascut dintr-o traditie familiala care de peste 50 de ani se dedica, pe teritoriul Italian, activitatilor viticole de producere a butasilor.

Vrea sa fie un punct de referinta in acesta piata, capabila sa ofere tuturor clientilor care doresc sa investeasca in acest sector dar nu au cunostintele si siguranta de sine necesare, servicii de consultanta profesionala

Experienta dobindita in toti acesti ani in cautarea a noi solutii de altoire, procese de cultivare, standarde de calitate si siguranta a produselor, au contribuit la succesul activitatii, transformand initiative fondatorului Mario Morelli dintr-o intreprindere mica, familiala, intr-un real succes pe care fiul Silvano Morelli continua sa o creasca si sa o dezvolte cu aceeasi pasiune si dedicare.

Atentia firmei concentrata asupra proceselor interne cultivarii plantelor, fac ca produsele noastre sa aibe asigurata o viata lunga cu caracteristici genetice, morfologice si sanitare perfecte.

Activitatea firmei Morelli, nu s-a terminat la faza de cultivare a vitei de vie, ci, a dezvoltat metode de control severe duse pana la faza de productie finala, si la plantatiile externe firmei.

Este bine cunoscut faptul ca in Europa de est exista terenuri optime cresterii vitei de vie iar clima este de asemenea prielnica. Acest lucru este certificat si de o recenta directiva a CEE care prevede inlesniri financiare acelor activitati agricole care aduc investitii in domeniul viticol.

2015 Vigneto Consult. Toate drepturile rezervate. Firma Viticultura ce ofera consultanta in viticultura si vanzari butasi vita de vie