Experienta Morelli
Firma Morelli activeaza in domeniul viticulturii inca din 1950. Activitatea incepunta in acei ani de Mario Morelli, a fost dusa inainte cu succes de fiul Silvano Morelli, care avand o optica moderna de gestiune a firmei a extins activitatea acesteia, punand accentul in special pe calitatea produsului.

Firma este gestionata intr-o maniera dinamica, investind in tehnologie si noi metode de productie. Tot personalul implicat in ciclul productiei este in acelasi timp invatat si format in tehnicile corecte de productie, responsabilizand personalul si facandul constient de importanta mentinerii standardului de calitate. Astfel rezulta un produs de calitate si mai alea certificat printr-o procedura interna, in toate fazele sale.

In ultimii ani, productia s-a diversificat, firma a crescut si a investit in Romania, o tara cu traditie si cu puternic potential in viticultura. Dorinta noastra este de a dezvolta si aici, in Romania, un puternic centru de crestere si multiplicare a butasilor de vita de vie, venind astfel in sprijinul viticultorilor locali, care investesc si cred in vinul romanesc.

L'Azlenda


2015 Vigneto Consult. Toate drepturile rezervate. Firma Viticultura ce ofera consultanta in viticultura si vanzari butasi vita de vie